torstai 19. marraskuuta 2009

tilausläpyskä

// EDIT - yritin saada nuo kuvat jotenkin fiksusti ja filmaattisesti, mikä ei kylläkään onnistunut kehuttavasti: kuvat ovat aivan surkeasti sijoitetut, koettakaa kestää. //

Voisin vielä laittaa tällasen hienon pikapostauksen, kun eksyin Marimekon sivuille ja tapasin pari vastustamatonta sieluntoveria matkallani. En kyllä pistäisi pahakseni, jos joku näistä kaunokaisista ilmestyisi vaatekaappiini enemmän tai vähemmän mystisesti, ihan kavereille vinkkinä. :D Joten saanko esitellä;


Mika Piiraisen suunnitteleman Jeur-paidan, jonka kankaana on käytetty Aino-Maija Metsolan Jäniksen vuosi-kuosia. Rakastuin ensisilmäyksellä, tuon saa kantaa vaatekaappiini.










Pirteän keltainen Effie-paita on
Samu-Jussi Kosken käden jälkeä. Paita on tollanen kivan sinapinkeltanen, vaikka väri onkin nykyään ehkä hieman massa, rakastan paitaa sydämeni pohjasta, joten tämän(kin) saa kiikuttaa vaatekaappini täydennykseksi.







Ja lisää Samu-Jussin tuotantoa: lilan värinen Blenda-mekko olisi täydellinen lisä sydäntä-sykäyttävien-mekkojen kokoelmaani, jossa on tällä hetkellä vain yksi jäsen, Seppälästä 30€ hintaan ostettu sähkönsininen, hieman kotelomekkomainen (!) mekko.








Ja viimeisenä,
taaskin Kosken tuotantoa oleva musta Riko-takki. Tästä pidän varmaan näistä neljästä eniten, se on jotenkin niin satumainen ja oikealla tavalla tyttömäisyyden ja rock-henkisyyden välimuoto (tai jotain tuohon suuntaan, tarkoituksenani on joka tapauksessa kuulostaa mahdollisimman fiksulta :D).



Että tällainen pikapostaus tällä kertaa. Voisin kiikuttaa sen Trendin tilausläpyskän postiin ja ehkä kenties ostaa jotain millä mässätä. Toisaalta voisin käydä lenkillä, säästää rahani ja heittämässä sen läpyskän postiin samalla reissulla.. Kannatan lenkkiä, saankohan taivuteltua äipän mukaan?

Kuvien © Marimekko

4 kommenttia:

  1. Voi kun noi marimekon kuvat on kauniita!
    Kiitoksia piristyskommentista! Herätit päiväni eloon!
    Söpö blogi sulla :)
    bisous,
    Maria

    VastaaPoista
  2. Niin sitä pitää, FA (:D), kyllä mä teidät kaikki vielä saan uber Marimekkofaneiksi. :D

    VastaaPoista
  3. :D Niini onkin Marimekon oma FBI agentti, mä oon aina tiennyt tän. Ja isot kiitokset Marialle.

    VastaaPoista
  4. Vitsit, sen piti olla salaisuus! Kuinka sä arvasit? :D

    VastaaPoista