tiistai 10. marraskuuta 2009

Antenni

Noniin, nyt LUPAAN ryhdistäytyä ja päivitellä vähintään joka toinen päivä vaikkei mitään kerrottavaa olisikaan. Poistin kaikki vanhat merkinnät ja keskityn nyt täysillä tästä eteenpäin, its a promise. Ja vielä näin kertauksena voisin selittää blogiin ilmestyvän sisällön painottuvan pääasiassa elämääni liittyvistä jännistä jutuista, joten mitään ihan yksitoikkoista luettavaa ei tule tulemaan. Merkintöjen äidinkielellisestä ja kirjoituksellisesta laadusta en sano mitään, tulette kyllä huomaamaan, etten ole mikään maailman mahtavin blogin rustailija.

Eilen oli matikankoe, arvosanaksi 7½. Kuulostaa ehkä pahalta, mutta mun matematiikan taidoilla seiska puoli on jo tosi hyvä (ja jos vertaa vielä siihen, että luokan paras numero oli 8-, niin 7 puolihan on todella hyvin..). Tänään pitäisi vielä jaksaa lukea torstaina oleviin ruotsinkokeisiin, huokaus. Eilen päivitin myös hiustyylin: väri uusiksi ja otsatukka takaisin ja lopputuloksena sain itseni näyttämään maksimissaan kahdeksan kesäiseltä.


Ensiviikonloppuna voisin hipsiä Laihialle, hyvää ystävääni moikkaamaan. Siitä tulee sitten merkintää myöhemmin, jos nyt ikinä saan itseäni Laihialle asti. :D

2 kommenttia:

  1. Moimoi sullekin. :D Mikä antenni? Ooxx teletappi?

    VastaaPoista
  2. Hahah :D Joo tykkään teletapisoida (on muuten kiva sana toi teletapisoida :D). Ei kun se tulee siitä että pienempänä kun piti sanoa anteeksi niin sanoinkin antenni.

    VastaaPoista